حمایت های مادی معنوی شبکه تعاملی اکونت

۲۹ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۵ کد : ۱۰۶۷۸ اطلاعیه ها

با سلام و احترام

وزارت امور اقتصادی و دارایی به منظور ارتقاء سطح مشارکت جوانان کشور در فرآیند تصمیم سازی و سیاست گذاری و افزایش تعامل موثر با نخبگان و خبرگان اقتصادی و بهره مندی از آخرین یافته های علمی و ایده های نو آورانه و خلاقانه، اقدام به راه اندازی "شبکه تعاملی تحلیل گران جوان اقتصاد ایران (اکونت) "درشش اتاق فکر موضوعی تحت عناوین "اقتصاد کلان"، "اقتصاد هوشمند"، "فضای کسب و کار"، " بازارهای مالی و تجارت"، "مالیه دولت و نظارت مالی" و "مدیریت دارایی ها و بدهی های دولت" کرده است.

با عنایت به لزوم فراهم آمدن زمینه مشارکت فراگیر صاحب نظران و خبرگان اقتصادی، آدرس سایت این شبکه (به نشانی Econet.mefa.ir) به فرهیختگان، اساتید و دانشجویان محترم آن دانشگاه معرفی گردد.

شایان ذکر است، از نفرات برتر شبکه تعاملی اکونت حمایت های مادی و معنوی از جمله موارد ذیل، به عمل خواهد آمد:

• مشارکت در اجرای طرح های پژوهشی
  • حمایت از اتشار پژوهش های علمی و تخصصی
  • نمایه در وب سایت وزارت امور اقتصادی و دارایی به عنوان صاحبنظر اقتصادی و حضور در هسته های اندیشه ورزی
  • حمایت از پایان نامه های دانشجویی در مقطع تحصیلات تکمیلی
  • امکان امریه توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی
  • امکان حضور در وزارت امور اقتصادی و دارایی به عنوان کار آموز

پیشاپیش از همکاری آن مجموعه گرانقدر، کمال تشکر و امتنان را دارد.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل

نظر شما :